Lager og logistikk

Packpartner - Allservice
Allservice hjelper deg med e-handel, lager og logistikk

Når nettbutikken din har vokst ut av deres kapasitet, og trenger å bli håndtert av en profesjonell aktør, da er Allservice samarbeidspartneren din. Allservice har lang erfaring som en komplett lager- og logistikkleverandør.

Vi i Allservice har kompetansen, lagerstyringssystemene og avtaler med fraktfirma om levering og henting av varer. Vi står for varemottak, lager, oppdatering av varelager og behandling av ordrer.

Vår lagerstyringssystem har ferdige løsninger som gjør implementering av din nettbutikk mot våre systemer enkel. Systemet er veldig fleksibelt, og du som kunde får selvfølgelig innlogging og opplæring for å kunne følge med i våre systemer.

Vi har høyt fokus på bærekraft og kildesortering. På sikt skal vi kunne tilby våre kunder bærekraftig fyllmasse som et resultat av gjenbruk. 

Carl fredrik zwerg
Ta kontakt og se hva vi kan gjøre for dere.
Hvorfor bruke Allservice?
Kontroll på kostnader
Ha stålkontroll på dine kostnader og slipp store investeringer i lagerutstyr og personell. Fleksibel lagerplass og fleksibelt ordrevolum gir mulighet for vekst etter bedriftens behov.
Frigi dine ressurser

Når du velger Allservice som leverandør står bedriften din fri til å fokusere og bruke viktige ressurser på deres kjernevirksomhet.

Kundeoppfølging
Kunder blir fortløpende oppdatert om hvor i prosessen pakken befinner seg fra ordren er mottatt til den er pakket og sendt.
Vi tilbyr komplette logistikktjenester

Vi mottar dine varer på vårt lager.

Kunden setter ordre online.

Vi henter ordre fra nettbutikken til vårt system.

Plukk og pakk av din ordre.

Ordre leveres til valgt shipping agent.

Dette sier våre samarbeidspartnere