Gå tilbake Tilbake til karriereomstilling

Jobbsøkerkurs

Det er mye arbeid å være arbeidssøker, men med bistand i forbindelse med utarbeidelse av cv og søknadstekst kan dørene plutselig åpne seg. Vi jobber i grupper bestående av 10 - 15 personer. Kurset strekker seg over 3 uker.

 
  • To fantastiske damer holdt dette kurset, og jeg fikk blant annet hjelp til å utnytte systemet for de elektroniske CV-ene bedre.
  • Strålende fornøyd med hele kurset. Veldig motiverende og inspirerende.
  • Veilederne er flinke til å oppmuntre og engasjere oss til å oppsøke jobber selv.
  • Skreddersydde tilbakemeldinger til hver enkelt. Veldig bra og oppdatert informasjon og god innsikt i dagens marked.
  • Veldig Oppmuntrende og motiverende kursledere. Terningkast 6 :)
  • Kreative måter å finne jobber som ikke er utlyst, tolke annonser og skrive søknader på en helt annen måte.
  • Positive og flinke kursholdere.

Selvledelse

Vi lærer deg å holde motivasjonen oppe i vanskelige perioder. Vi bistår med tips og råd i forhold til håndtering av avslag på jobbsøknader og hvordan en kan strukturere sin egen hverdag og tankegang for å lykkes.

Kompetanseprofilering

Vi kartlegger og bevisstgjør dine interesser, egenskaper, styrker og engasjement. Videre ser vi på muligheten for å skape og styrke nettverking innen ditt ønskede interessefelt.

CV

Vi gir deg tips og råd til utforming av din CV. Du lærer å opprette profiler på søkeportaler og hvordan en oppretter og bruker en arbeidsprofil i LinkedIn som er verdens største profesjonelle nettverk.

Søknadstekst

Vi hjelper deg med analyse av stillingsannonser og utarbeiding av søknadstekst. Du får tips og råd i forhold til kontaktetablering med arbeidsgiver.

Intervjutrening

Vi gir deg råd og tips til forberedelsesprosessen og analyserer typiske spørsmål i forbindelse med intervju. Målet er å styrke din selvtillit i et intervju med arbeidsgiver.

Arbeidslivets krav og forventninger

Vi fokuserer på egen omstilling og tilpasning til ny arbeidsplass, arbeidsmiljø,- og kultur. Vi ser også på viktige momenter for å opprette tillit hos arbeidsgiver.