Industriell produksjon

Kvaleberg
Kvaleberg
Vi kan pakking, adressering, tre og montering.

Allservice er totalleverandør av varig tilrettelagt arbeidsglede. Hver eneste dag hjelper vi bedrifter i regionen med en rekke tjenester. Enten det gjelder markedsledende plastpakking og adressering, eller produksjon og montering – utføres alle oppgaver med glede, dyktighet og en god dose entusiasme. Med stor kapasitet og egne biler som henter og bringer, håndterer vi effektivt store og små oppdrag.

Vi er stolte av å være markedsledende innen plastpakking og adressering, men vi kan bidra med så mye-mye mer. Alt fra trevare til installasjon av software – vi får til det meste!

Vår treavdeling lager transportpaller på mål og palltopper. Vi monterer møbler for Flyktningtjenesten i Stavanger, lager parkbenker og bygger transportkasser på mål til oljeservice-selskaper i regionen. 

Vi som strategisk samarbeidspartner skal levere på kvalitet, tid, tilgjengelighet og konkurransedyktige priser. Vi skal lære, utvikle oss å bli bedre. Vi skal være klare for i dag og det som kommer, fordi vi ønsker å fortsette arbeidet med å lage et samfunn for alle.

Ved å samarbeide med oss vil du bidra til livsmestring gjennom arbeidsmestring. For oss betyr et næringsoppdrag en verdig arbeidsdag for våre ansatte.

Vi tror at alle kan bidra med noe uansett situasjon. Vi tror at alle kan.

Ranjan balasubramaniam
Ta kontakt og se hva vi kan gjøre for dere.
Vi er stolte av å være markedsledende innen plastpakking og adressering.
Dette sier våre samarbeidspartnere