Aktuelt

Dimitri gjør karriere i REMA 1000

Dimitri (31) skal snart ta eksamen og får da kompetansebevis i faget Salg og service. Han jobber fullt hos Rema 1000 i Stadionparken.

Han har jobbet flere år hos Rema 1000, og siden februar 2021 har han jobbet full tid i Stadionparken. Sam Tufte er butikksjef, og han er svært godt fornøyd med innsatsen.

– Dimitri viste fra første dag en stor iver og innsats. Han ønsker å lære og få ting til, og har ut over normal arbeidstid vært her for å utvikle seg. Det er utrolig kjekt å se, sier Tufte.

Tufte har samarbeidet med Allservice i over 10 år, og har hatt flere i praksis i butikken.

Ansatte hos Allservice som er i tilrettelagt arbeid (VTA) får arbeidsoppgaver som er tilpasset hver enkelt. Dimitri er en av flere som er i et utdanningsløp. Allservice tilbyr fagopplæring med mulighet for fagbrev eller kompetansebevis i flere ulike fag, samt hospitering i ordinært arbeid.

– Det er både kjekt og viktig at flere av våre ansatte er i gang med utdanning som fører til fagbrev eller kompetansebevis. Det gir muligheter for videre karriere i ordinært arbeid.

Steget videre for Dimitri er å knytte seg direkte opp mot tilrettelagt arbeid hos Rema 1000.

Dimitri er godt fornøyd med utviklingen han har hatt hos Allservice siden 2013. Han fikk gode venner som han fortsatt treffer på fritiden. Men nå er han klar for å gå videre.

– For meg er det viktig å ha en jobb å gå til. Her på Rema 1000 trives jeg. Nå kan jeg utføre alle butikkoppgavene, og arbeidsmiljøet her er svært bra. Mye arbeid, men også mye tull og tøys. Det er sånn jeg liker det, sier han.