Aktuelt

Erling og butikksjef Anders i Rema 1000-butikken på Forus
Erling og butikksjef Anders i Rema 1000-butikken på Forus.

Erling fullfører sitt kompetansebevis

Erling har jobbet fire år hos Rema 1000 på Forus. Nå skal han snart ta eksamen og får da kompetansebevis i faget Salg og service. Butikksjefen er full av lovord.

– Erling er en skikkelig arbeidskar. Han er pliktoppfyllende og dyktig, og vi har stor nytte og glede av ham her i butikken. Han gjør en god og viktig jobb hos oss, sier butikksjef Anders Stensland.

Tre dager hver uke jobber Erling på Rema 1000 Storaberget. De to andre dagene er han inne hos Allservice på snekkeravdelingen.

Trives med variasjon

– Jeg trives godt med variasjon. Da lærer jeg nye ting både her og i snekkeravdelingen, sier Erling.

Oppgavene i butikken er varierte. Han er med i varemottaket, fyller varer i hyllene, rydder og tar runden for å sjekke datovarer.

– Arbeidsoppgavene er kjekke. Og så trives jeg godt med de jeg jobber med, sier han.

– Vi har et godt arbeidsmiljø her, og Erling bidrar godt. Det er mye arbeid i en butikk, men vi tar oss også tid til lått og løye, sier butikksjefen.

Tilpassede arbeidsoppgaver

Ansatte hos Allservice som er i tilrettelagt arbeid (VTA) får arbeidsoppgaver som er tilpasset hver enkelt. Erling er en av flere som er i et utdanningsløp. Allservice tilbyr fagopplæring med mulighet for fagbrev eller kompetansebevis i flere ulike fag, samt hospitering i ordinært arbeid.

– Det er både kjekt og viktig at flere av våre ansatte er i gang med utdanning som fører til fagbrev eller kompetansebevis. Det gir muligheter for videre karriere i ordinært arbeid.