Aktuelt

Dataskap nummer 3000

I konkurranse med hele verden lages noen av de mest avanserte satellittkommunikasjonsutstyret av Allservice Kvaleberg. I går kunne vi sette siste skrue i dataskap nummer 3000. Det ble feiret!

Det begynte med en forespørsel om å lage transportkasser og ende etterhvert opp med ansvar for hele monteringsprosessen. Til tross for at vår kunde, Marlink gikk ut internasjonalt var det ikke noen som kunne matche Allservice sin kombinasjon av kvalitet og pris. Det viste seg til og med at feilprosenten gikk ned.

Avansert teknologi

Det er ingen enkel sak å montere dataskap. Elektronikkdeler monteres, programvare
installeres og nødvendig datautstyr rigges opp for å sikre at utstyret gir pålitelig kommunikasjon til fartøy når de er på sjøen.

«Skapene leveres blant annet til Stena Line. Dette er, enkelt forklart, kommunikasjonsutstyr som gjør at de finner frem på havet », sier Jan Økland, avdelingsleder på Allservice Kvaleberg.

På bare noen få år har vi nå levert 3000 skap.

Rikard Anderson er lagersjef for Marlink. Han er mektig imponert over innsatsen som gjøres på Allservice Kvaleberg. «For oss har de blitt en viktigere og viktigere ressurs. De er vår hovedleverandør av disse skapene og supplerer oss faktisk globalt », sier han.

Anderson påpeker også verdien av å kunne bidra til sysselsetting for de med vanskeligere forutsetninger. «Det er også gledelig å kunne bidra til driften av en bedrift som dette », sier han.

Det har vært veldig lærerikt og utviklende å jobbe sammen med Marlink. Tusen takk!
Nå går vi for 5000 skap !!