Arbeidsløftet

Velkommen til Arbeidsløftet

Arbeidsløftet er presentert av Attende Allservice Gruppen.

Vår visjon er å skape en forskjell innen sosial bærekraft.

Arbeidsløftet representerer alle våre produkter og tjenester innen sosial bærekraft. Vi tilbyr produkter og tjenester som hjelper bedrifter å inkludere flere i arbeidslivet.

Det spiller ingen rolle om din bedrift har et lite eller stort behov. Vi tilbyr kartlegging av ressurser, sosial trening og kompetanseheving i ulike lengder og omfang.

Vårt mål er at bedrifter viser vilje til å inkludere og tilrettelegge for at flere får muligheten til å delta i arbeidslivets gleder.

Inkluderingspartnere er bedrifter som vi samarbeider tett med. Vi kan formidle arbeidskraft til ordinært arbeidsliv eller utdanning, eller vi kan tilby produksjonstjenester. Våre produksjonsområder muliggjør at flere kan få en verdig arbeidshverdag.

Vår intensjonsavtale er fullstendig kostnadsfri og uten forpliktelser. Vi jobber mot å skape en gjensidig fordelsrik situasjon der både samarbeidspartnere og vi bidrar til sosial bærekraft.

Hvis din bedrift ønsker å bidra til å løfte flere inn i arbeidslivet, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Vi står klare til å bistå deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.

Samarbeid er nøkkelen.

Vi inviterer næringslivet til å være med på det inkluderende skiftet – Arbeidsløftet.

Play Video about Arbeidsløftet
Inkluderingspartner

Er du interessert i å bli en inkluderingspartner? For oss er relasjonene avgjørende. Samarbeid spiller en sentral rolle, og vi nøye kartlegger våre samarbeidspartnere for å finne den optimale løsningen for arbeidsinkludering.

Hage og anlegg

Hver dag sørger vi for at grøntarealer skinner, idrettsplasser er i topp stand, private hager er ryddige og at fasaden på næringsbygg og borettslag er rene og pene.

Lager og logistikk

Vi har lang erfaring innen e-handel og har utviklet en optimal plattform for ordrehåndtering, pakking og utsendelse. Allservice er et komplett lager- og logistikksenter.

Industriell produksjon

Vi er markedsledende innen plastpakking og adressering, men vi kan bidra med mye mer. Alt fra trevare til installasjon av software – vi får til det meste!

Ekspertbistand

Ekspertbistand for sykefraværsoppfølging er ny tilskuddsordning i den nye IA avtalen hvor formålet er å forebygge og redusere hyppige og lange sykefravær. 

Arbeidsløftet skaper en forskjell.
Kontakt oss
Er det noe du lurer på? Snakk med oss.