Arbeidsløftet

Hva er arbeidsløftet?

Arbeidsløftet, som er et næringslivsnettverk, skal skape en forskjell innen sosial bærekraft. Gjennom samhandling skal næringslivsnettverket, bestående av inkluderingspartnere, bidrar til å skape en positiv endring på en av Norges største bærekraftsutfordringer; arbeidsinkludering.

Inkluderingspartnere er bedrifter som vi samarbeider med enten via formidling av arbeidskraft til ordinært arbeidsliv/utdanning og gjennom kjøp av våre produksjonstjenester. Produksjonsområdene våre bidrar til at flere kan ta del i arbeidslivets gleder. 

Sammen skal vi finne gode løsninger på hvordan mangfold kan bli en vinn-vinn-situasjon for både arbeidsgiver og arbeidstaker. 

For oss er det ikke viktig om dere som bedrift har et 10 prosent behov eller 100 prosent behov. Behovet vårt hos næringslivet strekker seg fra kartlegging av ressurser i korte perioder, jobb smak, kompetanseheving helt frem til ordinær jobb.

Det viktigeste for oss er at bedriftene vi samarbeider med er åpne for å inkludere og er villig til å legge til rette for at flere skal få en mulighet til å ta deg i arbeidslivets gleder.

Hvis du som bedrift er interessert i å være med å bidra til å løfte flere inn i arbeidslivet, ta kontakt. Vi bistår med å finne frem til best mulig løsning for deres bedrift.   

Samarbeid er nøkkelen og vi inviterer næringslivet til å være med på det «inkluderende» skiftet – Arbeidsløftet.

Play Video about Arbeidsløftet
Inkluderingspartner

Vi kartlegger våre samarbeidspartnere for å finne frem best mulig løsning for arbeidsinkludering. Folk som har falt utenfor arbeidslivet får dermed en mulighet til å komme seg i ordinært arbeid.

Hage og anlegg

Hver dag sørger vi for at grøntarealer skinner, idrettsplasser er i topp stand, private hager er ryddige og at fasaden på næringsbygg og borettslag er rene og pene.

Lager og logistikk

Vi har lang erfaring innen e-handel og har utviklet en optimal plattform for ordrehåndtering, pakking og utsendelse. Allservice er et komplett lager- og logistikksenter.

Industriell produksjon

Vi er markedsledende innen plastpakking og adressering, men vi kan bidra med mye mer. Alt fra trevare til installasjon av software – vi får til det meste!

Arbeidsløftet skaper en forskjell.
Kontakt oss
Er det noe du lurer på? Snakk med oss.