Arbeidsløftet

Velkommen til Arbeidsløftet

Velkommen til Arbeidsløftet – vår satsning innen sosial bærekraft.

Vi ønsker å invitere næringslivet til å bli med oss på reisen mot et samfunn preget av mangfold, inkludering og bærekraft. Vårt hovedmål er å skape en forskjell innenfor sosial bærekraft.

Det spiller ingen rolle om deres bedrift har et 10 eller 100 prosent behov. Vi søker tilgang til næringslivsarenaer for kartlegging av ressurser, sosial trening og kompetanseheving i ulike lengder og omfang. Vårt sentrale fokus er at bedrifter viser vilje til å inkludere og tilrettelegge for at flere får muligheten til å delta i arbeidslivet.

Inkluderingspartnere er bedrifter som vi inngår tett samarbeid med enten ved å formidle arbeidskraft til ordinært arbeidsliv/utdanning eller gjennom kjøp av våre produksjonstjenester. Våre produksjonsområder muliggjør at flere får ta del i gledene ved arbeidslivet.

Det er viktig for oss å understreke at vår intensjonsavtale er fullstendig kostnadsfri og uten forpliktelser. Vi jobber mot å skape en gjensidig fordelsrik situasjon der både samarbeidspartnere og vi bidrar til sosial bærekraft.

Hvis din bedrift ønsker å bidra til å løfte flere inn i arbeidslivet, oppfordrer vi dere til å ta kontakt med oss. Vi står klare til å bistå dere med å finne den beste løsningen for deres bedrift. Samarbeid er nøkkelen, og vi inviterer næringslivet til å være med på det inkluderende skiftet – Arbeidsløftet.

Play Video about Arbeidsløftet
Inkluderingspartner

Er du interessert i å bli en inkluderingspartner? For oss er relasjonene avgjørende. Samarbeid spiller en sentral rolle, og vi nøye kartlegger våre samarbeidspartnere for å finne den optimale løsningen for arbeidsinkludering.

Hage og anlegg

Hver dag sørger vi for at grøntarealer skinner, idrettsplasser er i topp stand, private hager er ryddige og at fasaden på næringsbygg og borettslag er rene og pene.

Lager og logistikk

Vi har lang erfaring innen e-handel og har utviklet en optimal plattform for ordrehåndtering, pakking og utsendelse. Allservice er et komplett lager- og logistikksenter.

Industriell produksjon

Vi er markedsledende innen plastpakking og adressering, men vi kan bidra med mye mer. Alt fra trevare til installasjon av software – vi får til det meste!

Arbeidsløftet skaper en forskjell.
Kontakt oss
Er det noe du lurer på? Snakk med oss.